Pyware is de toonaangevende software voor het ontwerpen van choreografie in de wereld. Duizenden choreografen van over de hele wereld maken gebruik van deze software. Pyware is gebruikt voor o.a. de film Drumline. Corps Style Concepts is de Pyware distributeur voor de BeNeLux, Verenigd Koninkrijk en Scandinavie.

Pyware kent drie pakketten voor de beginnende choreograaf tot en met de collectieven en bedrijven die choreografie leveren aan showbands overal ter wereld. Maar Pyware is ook geschikt voor instructieteams die van een externe choreograaf de show krijgt aangeleverd. Met Pyware kunnen ze vooruit kijken door de show en de repetities optimaal voorbereiden. Ook kleine aanpassingen bij het wisselen van leden kunnen door u zelf worden aangepast.

Naast de drie pakketten is er ook een aantal Add Ons die geweldig voor uw vereniging en leden kunnen werken. Maak kennis met Pyware!

Pyware 3D Basis versie (7.2)
Dit pakket heeft alles om een choreografie te schrijven. Alle belangrijke functies zitten er in met mooie printmogelijkheden. Tevens kunt u leerzame 3D animaties laten zien van de show. De Basis versie kent 2 licenties.

Pyware 3D Interactive
Dit pakket heeft naast de uitgebreide mogelijkheden van de Basis versie tevens de mogelijkheid om uw show op de Pyware server te zetten. Leden van uw vereniging kunnen de show en indivisuele shows bekijken online. U zet de choreografie online bij Pyware en de verenigingen waar u voor schrijft of de leden kunnen via de Pyware server de show bekijken, prints maken etc. Bij dit pakket zitten 2 licenties

Pyware 3D Professional
Dit is HET pakket waarmee u voor diverse showbands kunt schrijven binnen of buiten uw vereniging. Dit pakket kent alle functies die ook in Pyware 3D interactive zitten maar ook nog eens alle Add Ons zoals THe Personal Drillbook (een aanrader!), De vloerontwerper (erg handig voor Winter Guard en Indoor Percussion), The Traditional Tool met basis marsformaties etc. Het meest complete pakket komt met 3 licenties.

Add Ons

Personal Drill Book
De leden krijgen allemaal een persoonlijk Drill boekje met daarin de plek waar ze moeten staan, waar ze vandaan komen en waar ze naar toe moeten.

Floor Cover Tool
Hiermee kunt een vloer ontwerpen in uw choreografie voor zowel voor binnen (winter guard en Indoor Percussion) maar denk ook aan props voor op het veld

Traditional Tool
Deze Add On heeft een aantal moves vanuit de militaire exercitie in zich zoals het uit de flank wegmarcheren.

Neem voor meer informatie over Pyware contact met ons op. Vele verenigingen gingen u al voor!